kheru2006 (kheru2006) wrote,
kheru2006
kheru2006

Ranking Pramugari

Pramugari, jawatan yang penting dalam perjalanan kapal terbang. Sebab pramugari yang memegang jawatan untuk mengecas minda anda supaya tidak boring sangat tempoh penerbangan yang jauh. (Setuju? haha!)



Pramugari dari negara Thailand . Siapa sudi tidur jika pramugari seperti ni yang jalan sana sini dalam kabin kapal terbang?



Pramugari dari negara Amerika. Jika pramugari Malaysia berpakaian sebegini, siapa nak naik bas balik kampung lagi?




Pramugari dari negara Russia . Boleh ke si pendek memohon jawatan pramugari di Russia ?



Pramugari dari negara Jepun. Mekap nampak nipis je...tapi cukup lawa sudah..






Pramugari dari negara UAE. Manis betul.



Pramugari dari negara Saudi Arabia . Pakaian seragam dia mesti paling mahal jika berbanding dengan airline yang lain. (Sebab kain banyak sikit...)


Selepas gambar-gambar pramugari dari luar negara, marilah kita fokus balik kepada pramugari Malaysia ...

Ehh...boleh tahan juga...Nape tak pernah aku nampak pramugari seperti ni walaupun dah banyak kali aku travel?




Pramugari dari Fireflies Malaysia . Kira okay juga lah...malahan ni budget airline...Standard memang tak boleh banding dengan airline dari luar negara



.ni problem mekap atau problem pramugari ni? (Yang seolah-olah pelakon opera cina tu...



Yang ni kira cun ?



Macam mana dengan yang ini??




Mesti ramai yang tengah marah-marah dan komplain tentang standard pramugari negara kita depan skreen komputer anda sekarang. Tapi anda patut rasa gembira, sebab sekurang-kurangnya paras muka pramugari kita ni dah kira menonjol...jika banding dengan yang seterusnya.........


Pramugari dari negara Afrika. Penumpang akan tidur lenyap je sepanjang masa penerbangan….
Hehehhehee…





Ni Kita boleh panggil 'pramugari yang melenakan ..."

via Kamaliah Kamsan
Subscribe

Recent Posts from This Journal

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments