kheru2006 (kheru2006) wrote,
kheru2006
kheru2006

Why I don't like visiting rich people .. ?


This is why I don't like visiting rich people :

Once when visiting a very rich friend of mine , the maid approached me and asked me ......

1- Question : What would you like to have for a drink, fruit juice, soda, tea , hot chocolate, cappuccino, frappuccino or coffee?
Answer: Tea please.

2- Question : Ceylon tea, Indian tea, herbal tea, bush tea, honey bush tea, iced tea or green tea ?
Answer : Ceylon tea please

3- Question : How would you like it? black or white?
Answer : White

4- Question : Milk or fresh cream?
Answer : With milk

5- Question : Powdered milk or fresh milk ?
Answer : Aah , fresh .

6- Question : Goat's milk or cow's milk?
Answer : cow's milk please .

7- Question : Freezeland cow or Afrikaner cow?
Answer: umm , think I'll just take it black

8- Question : would you like it with a sweetener, sugar or honey or without ?
Answer : with sugar

9- Question : beet sugar or cane sugar ?
Answer : cane sugar

10- Question : white, brown or yellow sugar?
Answer: Oh ya , forget about the tea , just give me a glass of water instead .

11- Question : mineral water , tap water or distilled water?
Answer : mineral water

12- Question : flavored or non-flavored?
Answer: I think I'll just die of thirst !!!

13- Question : How do you choose to die sir? !!!





via Sharifah Khatijah"
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments