kheru2006 (kheru2006) wrote,
kheru2006
kheru2006

Terkenang Sewaktu Dulu .. Masih kah Kau Ingat ..?






kasut yg menjadi pujaan hati setiap budak sekolah....Grin Grin KASUT WARRIOR TU.


tak dapat kasut macam chik boh tu... dapat kasut BATA pun jadi la.... hahahahaha...


apa jadi dengan subjek ni aaaa? hehehe... awek-awek dulu semua pakai pinafore... huhuhuhu


apa jadi dengan subjek ni?


penah guna tak bedak nih? Kalau badan gatal2 mesti mak tabor ngan bedak ni kan ? kan ? kan ?


ni digeruni oleh komunis.. mane2 boss y penah join askar dulu2 msti ade gantung gambar ni kan dinding umah kan ? kan ?


silat wajib dipelajari...


time sekolah dok tnggu lori ni la mai...hehehe...Grin


lama btoi x naik bas..trigt la tiket ni....huhuhu


mangkuk tingkat atau 'sia' …popular kalau time raye atau kalu bawa makanan melawat kat hospital


hangpa semua ingat dak lagi kenangan ni? satu kampung berkumpul kat padang sekolah..tengok wayangg….


Bila bulan posa men yg ni la lg besttttttttttttttt...... Grinperang antara kampung ooooo..... kabommmmmm...


main meriam tanah je la... hahahaha petang-petang main yg ni pun best...Grin


ingat lagi x ngan bedak nie,,,?

holiday on ice...huhuhu


wak doger....GrinGrin


sapa diantara kita disini penah minum susu nih?? huhuhuhu


buku yang takut nak di baca...tapi best.....Shocked


Ini komik favourite aku


sapa suka minum Ovaltine? angkat tangan..... rival dengan Milo


AIR MENET.....ni ponnnn best...Grin


via "che mohd som said
Tags: classics
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments